Produsele noastre

Desi ne plac povestile, profesionalismul nostru si calitatea produselor sunt realitatile de la care nu ne-am abatut. In rest, suntem inconjurati de povesti unice, ale fiecarui ingredient din fiecare pahar de limonada, povesti care ne-au surprins prin vechimea si magia lor.
Apa fantanilor din secolul 19 era purificata prin fermentarea ghimbirului si, desi este cea mai recenta dintre povesti, era normal sa fie baza tuturor limonadelor Predoni.

Pentru Ghimbirata am folosit lamai si hibiscus. Femeile din povestea hibiscusului isi impodobeau parul si casele cu aceste flori hawaiene pentru a-si descrie povestea de dragoste. Astfel hibiscusul a devenit simbol national al Malaeziei de exemplu, dovedind respect, distictie si dragoste, valori ce depasesc barierele timpului.

Pentru Licorada am invatat de la islandezi. Acestia, pana acum 40 de ani foloseau in toate dulciurile lemn dulce in loc de zahar. De ce nu si noi? Am creat-o pentru cei ce doresc un produs natural, cu un gust aparte si aroma intensa data de scortisoara si cuisoare.
Povestea "lemnului dulce" insa, vine din alte timpuri, pe vremea cand imparatii chinezi il foloseau ca o licoare magica impotriva imbatranirii, conform practicilor din medicina chineza de atunci, cunoscuta si sub numele de "medicina armoniei".
Nu mai putin importante, scortisoara - aroma tuturor veacurilor - si cuisoarele - antibiotice naturale - aduc o completare fina, alaturi de partenerul lor incontestabil: Portocala.

Pentru Mentolada, noi am pus portocala, iar nimfa Minthe a pus magie si pasiune in povestea noastra. Iubita a lui Pluto, a starnit gelozia Persephonei - sotia acestuia, care a transformat-o intr-o planta cataratoare. Neputincios in a-si recapata iubita, Pluto i-a oferit acesteia darul de a indulci aerul atunci cand frunzele ii sunt zdrobite.
Iar noi in Mentolada am calatorit de-alungul timpului pentru a obtine cea mai puternica aroma a mentei pure.